Не залишай

Не залишай країну у біді,
І не шукай причини,
Щоб лишити,
Яскраве небо,
Там на чужині,
Та рідним сонцем,
Небо не зігріте,
Не будуть так
Дзвеніти журавлі
Не будуть в росах
Так стояти квіти,
Бо ми чужі отам
На чужині,
І як  нам в очі подивитись
Дітям,
Коли зреклися рідної
Землі,
А на чужій  щасливо  прагнем жити?
Я не зречусь країну,
Бо мене, 
Вона  навчила віршем говорити!   
 24.05.2014


Рецензии