Бреза

С дантелена зелена пелерина
наметна клоните си бели.

От вчерашния дъжд студен настина
и днес пред вятъра трепери.

А той целува трепетно листата,
красиви думи й говори –

от тази нежност стопли се брезата
и за прегръдка клоните разтвори.


*/ Конкурсное стихотворение/


Рецензии