Я ввiйшла у Вселенську Свiдомiсть
Що торкнулась подій, слів і явищ,
Що не давить на розум, натомість,
Владно Дійсність звільняє від згарищ.
Я ввійшла у Свідомість Безмежжя,
Де без викривлень і без наруги
Сьогодення на тлі застережень,
Вивільняє себе від напруги.
Я-Свідомість з’єдналася з Світом,
У якому живу Я-Душею,
Щоб відчути, як легко і світло
Яв торкається Долі моєї.
23.05.2014
Свидетельство о публикации №114052402710