2014. Русиjу не издаваj!

Ты на свете одна - одинокая страна!

Растянулась премо мору, Добро дошли у Црну Гору!

Равнотежа била jе главна, что си са Русиjом одавно.

Зашто си остала сама? Ако гледаш да си права!?

Ти с Геjропоjу дружи, русима гузу покажи.

Кад нестаче тоj Геjропи, остачеш у полноj жОпи.

Грешки тЕшко исправлjaтЬ, жИвот можно потерятЬ.

Буди сретна Црна Гора, чуваj своjе поред мора!

МОре jе кОшта ... и корИсно! Чуваj своjе незавИсно!

Ако нечеш будеш моч!? Руси свакак че помоч!

Своjе дОбро сачуваj, али Русиjу не издавАj!


Рецензии