Жива любов i ми живi

Не вибиваючись із сил
на берег сходилися хвилі.
Набравшись духу човен плив
в обійми збуджено-бурхливі.
Під вітром стомлених думок
назустріч долі море йшло.

Кричало небо, щодо мрій
нітрохи болю, не було.
Розвіє вітер серця спів,
здійсниться мрія, наче сон.
Душі самотній приспів лине:
Люблю!.. Люблю!.. Іще, живий…


Рецензии