Я зрозумiв...

Я зрозумів – життя це гра.
Гра непроста і нелегка.
Он той кричить тому: «Ура!»
За це йому любов палка.
А потім крісло, кабінет,
Пошани трішки і драбина.
Повзи по ній і злизуй мед,
Але забудь, що ти людина.
А час мине, прийде пора -
Життя розкриє свій секрет –
Уже кричать тобі: «Ура!»,
Щоб ти дав крісло й кабінет.
1998


Рецензии