Зорi такi яскравi
Чи може щось у винi
I очi твоi чарiвнi
Мене частують як стравою
То може багаття палаэ
I полум'я дуже гаряче
Й для мене багато значать
А може щось iнше - не знаю
Й я пiсню тобi заспiваю
Й зiграю на колосках
Ти дивна така й струнка
Другоi вже не бажаю
А зорi такi далекi
Ти тут й так на диво близько
Втопаю в очах твоiх блиску
Й на крилах лечу мов лелека
Сп'янила мене своiм солодом
Пригрiла мене мов птаха
Без тебе був повним невдахой
Постiйно втiкав вiд холоду
Спинила мене на ходу
I приручила як дику тварину
В менi ти знайшла людину
Думав - куди ж я вiд тебе пiду
Та зорi на фонi синьому
Зникають пiд ранiшнiм свiтлом
Я бавив тебе все лiто
А пахне вже по-осiнньому
Свидетельство о публикации №114052306313