Моя одна
Теплий погляд гірчить гординею...
Тільки небо - свідок, що я тебе
Нарекла своєю єдиною.
За тобою йти і тебе вести,
Довіряти, просити: вір мені...
Я давно вже пропала без вісті
В течії твого диво-імені.
Свидетельство о публикации №114052304781