Одна холодна самотня нiч
Стигнуть пальці, не гнуться, вперті,
І лоскочуть мене між ребер
Дві маленькі самотні смерті.
І одна обвиває шию,
А та друга - сіда на груди...
Як позбутись мені надії
Що усе колись добре буде?
Свидетельство о публикации №114052304777