На крок позаду

Нехай розмова сичить мінором,
Я не сумую. Чого заради?
По тротуарах і коридорах
Я за тобою, на крок позаду.

Ховаю знаки легкої втоми,
Я ж на підборах - не на колінах...
В пітьмі, озброєні Невідомим,
На нас полюють великі зміни.

А ти, мов лицар у темних шатах,
Прийняти бій - у твоєму дусі;
Я намагаюсь не заважати,
Не сумніваюсь, лише боюся.

І десь у серці стрімких баталій
Шепочеш тихо, не розібрати...
Я теж кохаю. Ходімо далі.
Я за тобою, на крок позаду.


Рецензии