***

Ти знаєш, -  я щаслива,
Бо я - тебе люблю.
Як дощик любить ниву,
Як квіти люблять луг...

Ти знаєш,  - я багата,
Бо ти у мене є.
Так ніжності  багато
Своєї віддаєш.

Мені б лише торкнутись,
До рідного плеча...
Печалі всі забути,
Неспокій свій і страх.

Ти знаєш - я щаслива...
О, боже, не суди,
Крізь бурі всі і зливи,
До мрій мене веди.


Рецензии