Хай на життевому шляху...

Хай на життєвому шляху,
Зустрінуться розумні люди.
Добра й достатку на віку,
Нехай спокійно, завжди, буде!

Хай душу ангел береже,
Господь здоров*я й сил дарує...
Нехай щастить і хай везе,
Хай мир в сім*ї і лад царює!

Хай у святковий, теплий день,
Приносять настрій друзі й діти...
Любові, почуттів, пісень,
Благої долі многі літа!

                Подрузі Галині у прекрасний День народження.


Рецензии