Почуття
Без них немає і життя,
Захоплення, або байдужість,
Чи боягузтво, а чи мужність.
Любов, кохання, як завжди,
Рятують нас від самоти,
А ненависть трясе нам душу,
Як люди кажуть, наче грушу.
Багато є ще почуттів,
Ведуть на небо, або в хлів,
Все від характеру залежить,
Здоровий він, чи в нього нежить.
Живи здоровим, друже мій,
Та не твори поганих дій,
І будеш довго в щасті жити
І буде світ тебе любити.
22.05.14.
Свидетельство о публикации №114052301830