Чужие

i never used
to see  my
                Angel

who put his wings
to cover me

'm i i 'm
likely dreaming

how - whitish should you be   -   ?

me dont regret
about language

There's  -  something thing to
wake me up

to get a pain
in leftish shoulder

 to say to
 sunny  plains

  -  Forgive  it   !

   Fuck   !




  *    a plain (брит. )    - ~ равнина


Рецензии