22. 05. Хутчэй

Ціха... Ні душы.
І тлумяць успаміны.
Волю не душы!
Дух люцкі адзіны.

Выйдзі ў свет, удыхні
Водар шчасця... Болю.
Былі цемры дні,
Што прайшлі ў няволі.

Былі...і зышлі.
Падніміце вочы!
Доўга не жылі -
Зажывем! Прэч з ночы!


Рецензии