Можливо...
Мое сновидiння.
Побачить не можу,
Смутливе видiння.
Можливо ти ангела свiтле горiння?
Нi, ти не ангел, це видно.
Мiсто - це всесвiт,
А люди - планети.
Людей же мiльйоны!
Ти поруч? Та де ти?
Тебе я не бачу, суцiльнi проблеми.
Ти ангел?
Ти привид?
Ти свiтло?
Малюй на асфальтi таємну межу,
Кордони напруги i дiйсностi й сну.
Можливо ти марення
Хворого серця,
Що тихої ночi
В вiкно моє б'ється?
Можливо ти демон, Що бачить крiзь дверця?
Нi, ти не демон, я знаю.
Всесвiт зникає
у темрявi ночi.
Я знову шукаю
Твої дивнi очi.
Знову цей хаос, я знову блукаю.
Ти чуешь!
Ти бачиш!
Ти знаеш!
Малюй на асфальтi таємну межу,
Кордони напруги i дiйсностi й сну.
Свидетельство о публикации №114052200590