Нашвидкоруч змальованi лiси...
Туман у волохатім капелюсі…
Світанок піднесе мені роси,
З долонь його на цілий день нап’юся.
У сутінках вечеряти прийду,
І місяця підсмажений окраєць
Сам вечір приготує до ладу
І утече, як полохливий заєць,
Бо ніч уже ступає на поріг,
Ліси набрали кольору і сили,
Похрумкує у тиші ріг-пиріг,
А місяць між деревами застиг
І свариться, щоб більше не просили.
22.05.2014
На фото: репродукция с картины М.Чюрлениса "Лес"
Свидетельство о публикации №114052205605