Творити iсторiю

Творити історію  боляче,
І часто  за те л’ється  кров,
Народ – сила  духу  не зборена,
Рушник і духмяний вінок,
Я знаю часи будуть  різними,
Сьогодні настали важкі,
І кроки важливо всі зважити,
Ті крокі не будуть швидкі,
Важливо історію творячи,
Не втратити світло в душі,
Не стати здрібнілим,
Зашореним,
Не скоїти  тих помилок,
Що нам не пробачить
Історія,
Життя і майбутнє
Крок в крок!
22.05. 2014


Рецензии