Скрипаль

Зіграй мені скрипаль, хоч ти не Паганіні,
Зіграй для мене музику свою...
З тобою час життя так швидко-швидко мине,
Ти не дивись на те, що ледь стою.

Зіграй мені скрипаль про дальнії країни,
Де літо цілий рік та квіти у садах,
Там із бурштину жовтого в палаців царських стіни,
І з кришталю фонтани у містах.

Зіграй мені скрипаль, не бережи цю скрипку,
Хай спів несеться сходами наверх,
Зіграй, щоб я згадав до рідної домівки
Дорогу, що завжди туди веде.

Зіграй мені скрипаль, ти не дивись на мене,
Це під очима втома, більш ніщо.
Зіграй, про ті часи коли скрізь все зелене
Буяє солодко та під рясним дощем.

Зіграй мені скрипаль, хоч ти не Паганіні,
Але в моїх очах ти став чарівником,
З тобою час життя сьогодні швидко мине,
Як день та ніч минають за вікном.


Рецензии
какая прелесть! БлагоДарю!
С Вашего позволения Мой_Маэстро_НикколоПАГАНИНИ
http://www.stihi.ru/2013/12/29/3422

Лидия Гатманюк   19.12.2014 20:28     Заявить о нарушении
Дяяяяяякую!!!! Що завітали, що оцінили!!!! Радий, що Вам сподобалося!))))

Налоксон Максимович   20.12.2014 03:16   Заявить о нарушении
Файно_Дяяяякую! какая прелесть! Я жила в Закарпатье! ЛУЧшее время моей Жизни! ЛЮБЛЮ!

Лидия Гатманюк   20.12.2014 19:13   Заявить о нарушении