Барабанять крапельки ритмiчно
Грім гримить, то голосно, то – ні.
Блискавки палахкотять, як свічки.
І … пташині, крізь усе, пісні!
Зелень, зелень, зелень, зелень, зелень:
Долі – трави, листя – угорі.
Злива навкруги калюжі стеле.
І … співають в зелені птахи!
Запахи… Повітря свіже, чисте!
Славлення Живого – звідусіль!
Світ Любові вабить, наче пісня,
І звучить від Неба до Землі…
20.05.2014
Свидетельство о публикации №114052104247