Шестiрки

Повтікали боси
Разом із грішми,
А шестірки й досі
Бродять між людьми.

Хто із автоматом,
А хто із ножем,
Лаються всі матом
І грабують вже

Банки й магазини
І простих людей,
Кажуть є причини,
Ради це ідей

Звільнення анклаву
З влади Києва,
Заживеш на славу
Це як «два по два».

Буде тут народна
Дон республіка,
Дуже вільна зона
Для Дон земляка.

Владою ми будем,
Наведемо лад,
Мо’ й на Луг посунем,
Створимо рай сад.

Як це розказали,
Красти геть пішли,
Наче ті шакали
Смерть всім понесли.

Та народ повстане
Візьме й прожене
Плем’я це погане
Й на вік прокляне.
21.05.14.


Рецензии