Слiпий народ обрав слiпих...

Ніч безпритульних слимаків,
сліди лишились на бруківці…
Безсовісно замучать світ,
довкіл тривога іще більша…
У них свої на все закони,
безсонням тішаться вони –
не знають покаяння, втоми.
Крадуться звірами куди?
Кому готують пастку мовчки?
Безум їх троїть, від нудьги
втопають в заздрощах відколи?
Сліпий народ обрав сліпих,
були інакшими прогнози,
аж до нестерпної нудьги…


Рецензии