В сни навiянi нiжнiстю неба

В сни, навіяні ніжністю неба
мчиться серце моє...
Відгукнеться у віршах безмежність –
Вічність кликала в тишу мене
аби я зміг межу перетнуть
божевілля…

Полонили думки нереальні,
душу мрії крізь сни надихали,
щоб палав я у тому згоранні,
там немає зла – люди кохають,
у обіймах щасливих живуть,
коли вірять!


Рецензии