Я так хочу до тебе
що молюсь побачити у сні.
Я так хочу до тебе,
щоб обійняти и забути слово відпусти.
Я так сумую за нічними вогнями, морем, та піснями на берегу.
Я так хочу до тебе, щоб забувати відстань, що віддаляє мене від тебе в моєму житті.
І напевно, Настя, знаєшь,
тільки для тебе я хочу писати
такі українські вірші.
Я так хочу до тебе,
А.П.
Свидетельство о публикации №114052000586