Долонi вiдкритi Потокам

Долоні відкриті Потокам
Цілющої Світлої Сили,
Що лине на Землю звисока,
Руйнуючи мури зневіри.

Воскреслі у Радості Душі
Розмножують в Просторі Світло,
Що зараз і завжди у русі,
Що ллється крізь Всесвіт привітно.

Свічадо – у кожному Домі,
В серцях – нездоланність Любові,
Всі Люди – Любов’ю свідомі,
Збагачують Світлом долоні.

20.05.2014


Рецензии