Пробач

Не плач, Україно, за мною,
ти, й так занадто плачеш.
Я, заручилась з чужиною,
щоб твоїх слiз не бачить.

Пробач, що не змогла утiшить
твiй розпач не розкритий
Що не писала тобi вiршi—
сама була закрита.

Я вже вiдкрила серця дверi
й тягну в надії руку,
благаю твого милосердя
й прощення за розлуку.

(ХТ 22.03.2013 )


Рецензии