Хмари затягло над Старим мiстом...

Світлій пам’яті доброї людини,
Рудика Бориса Микитовича.

Хмари затягло над Старим містом,
Сонце заховалось водночас,
Може, дійсно, це і ненавмисно,
Що кружляє листя навкруг нас.

Білим птахом до небес піднявся,
До зірок далеких полетів…
З рідними раптово попрощався,
Так і не побачив нових жнив…

Біля хати яблуні чекають,
Звикли до його терплячих рук…
І вони, теж горе відчувають,
Сиротливо падають на брук…

А навкруг стривожена родина,
Біль сердець. Підступний долі рок…
Ось веде стежина до калини,
В тишу вічну, де лиш блиск свічок.

Річки береги, немов намисто,
Там, десь, залишився давній слід,
А на душах розчинився лід…
Хмари затягло над Старим містом.

7 серпня 2007 року.
Автор Геннадій Сівак.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.