Смiття
Про Європу говорили:
Європейців зневажають,
Бо там й геї права мають.
Пили пиво, заїдали,
Урну, бач, ігнорували,
Собаче лаяли життя,
В душах і нАвколо - сміття.
До євроасоціації - півкроку,
І як з оцим усім в Європу!?
12. 05. 2014р., Київ
Свидетельство о публикации №114051906888