Просто люблю життя
Я просто люблю життя.
Жаліти мене не треба
Виказувати співчуття.
Щаслива я тим людина,
Що волі зоря встає,
Що кожна новітня днина
Наснагу мені дає.
Мене зігріває родина,
В ніч місячну – солов’ї,
Ромашки, що в теплу днину
Голівки хилять свої...
Навчаймось радіти, люди,
І стане нам краще жити,
Печалі в серцях не буде,
Не будемо сльози лити!
Свидетельство о публикации №114051905777
Вітаю Вас з Новим роком!
Щастя, творчості, успіхів, радості!
Артур Грей Эсквайр 01.01.2016 23:00 Заявить о нарушении