Молюсь за Укра ну

Молюсь, Україно, за тебе
У цей для нас нелегкий час,
Аби не тьмарилося небо,
І кров безвинна не лилась...

Мою молитву Бог почує,
Пошле нам радісне життя.
І правда в світі запанує,
І згине зло без вороття.
          


Рецензии