***

Допоки ще живі батьки,
Найщасливіші ми є люди:
Цвітемо, наче ті квітки,
І дишимо на повні груди.

Найбільше щастя, коли є
До кого ніжно пригорнутись,
Відкрити серденько своє,
Поради мудрії почути.


Ото ж  живіть, мої батьки,
На цьому світі довго-довго.
Нехай не старять вас роки,
Хай буде все у вас чудово.
               


Рецензии