***

Я до тебе в ясну годину,
Мамо, з щастям своїм іду...
В непривітну сльотаву днину
Завжди ласку твою знайду...

Розкажу тобі про печалі
І про радість всіх перемог,
А як житиму в світі далі –
Знає лиш всемогучий Бог...

І твої наймиліші руки
Захищають мене від зла.
Не боюся страшної  муки,
Тільки б ти  найдовше жила...


Рецензии