Колискова колыбельная

Ніч сизокрила
Ляже на крила,
Спи моя мила-
Доця вродлива.

Зіронькі ясні
Сяють на небі,
Їх колихає-
Місяць рожевий.

Спи моя рибонька,
Дітонька,заїнька-
Вранці всміхнеться-
Сонечко ясненько.

Спить вже Барбос
У своїй конурі,
Мурчик колачиком
Спить на ковдрі.

Спи моя рідненька
Глазки закрий,
Хай тобі насниться-
Ангел Святий.

Ніч сизокрила
Ляже на крила,
Спи моя мила-
Доця вродлива.
жжжжжжжжжжжжжжжжж

Ночь сизокрылая
Ляжет на крылья.
Спи моя милая-
Доця красивая.

Звездочки ясные
Сияют на небе,
Их колыбелит-
Розовый месяц.

Спи моя рыбонька,
Детонька,заинька-
Утром усмехнется-
Солнышко раненько.

Спит наш Барбос
В своей конуре,
Мурчик калачиком
Спит на ковре.

Спи моя родненькая
Глазки закрой,
Пусть тебе приснится-
Ангел Святой.

Ночь сизокрылая
Ляжет на крылья,
Спи моя милая-
Доця красивая.


Рецензии