Тиша

Мовчки лежати в полі, в сплетінні трав -
Це Intermezzo, мила. Давно не в моді.
Зорі лічити також ніхто б не став.
Втім, уся справа лиш в дощовій погоді.

Справа лише у гратах, клубках дротів,
Кепському покритті, ПМС, смартфоні,
В сотні тупих речей і даремних слів.
Ми вже занадто довго жили в полоні.

В темряві щось стрікоче, спішить, бринить.
Над головами місяць сузір'я креслить...
Тож нагадай мені, як в таємну мить
Дотиком до плеча вибухає Всесвіт.


Рецензии