***

Кує зозуля у гаю –
Мої літа на «рахівниці»,
Палахкотять мені зірниці,
Я ж біля осені стою.

Із Собом роки поміліли,
Черемха тихо одцвіла,
Здається, ще і не жила,
А темні коси побіліли.

Іду весною в жовтолист,
Журюся, плачу і співаю,
Зозулю слухаю...Й не знаю,
Шукаю стежечку чи міст…


Рецензии