Вишиванка

Сучасна дівчина одягне вишиванку,
На ній калина,
Грона виноград,
Відчує силу мами
І бабусь,
Сучасна  дівчина поїде
В місто зранку,
Крізь гамір,
Сум’яття,
Машинний шум,
Промінчик сонця
Грається з волоссям
На вишиванку
З коса погляда,
В ній
Потаємна сила
Від народу,
І жодне лихо
З нею не біда!
19.05.2014


Рецензии