У болi Любовi нема...

жорстокої темряви очі
стомили видінням думки.
спокійно лиш сяяли зорі.
байдужі здавалось вони.
до світу примхливих ілюзій
чіплялися в тиші нічній,
безлюдні страхи не минулі
за сонними вікнами мрій…
в сліпім бормотінні про щастя
по тілі, як гусінь поповз,
сіпнув серце біль, без питання,
жадлива усмішка його…
не сердивсь, нікого не лає,
скидає святкове вбрання…
він вкрав до світання бажання,
любові у болю нема.


Рецензии