Бывай, мая староначка, бывай...

Ўжо хутка развітаюсь я з сябрамі
І накіруюсь у далёкі край,
Дзе мiрна днi ласкаюцца з начамi...
Бывай, мая староначка, бывай!
Там неба сінь, і шыр за аблакамі.
Там доўгія дажджы, ад края ўскрай,
Зямлю напоўняць шчыра струменямі.
Бывай, мая староначка, бывай!
Там не спытаюць, хто і ў якога
Ты верыш бога, і малітвы не чытай.
Удалеч кліча зорная дарога.
Бывай, мая староначка, бывай!
Там ўсе жывуць не бедна, не багата.
З павагай да другіх - такі звычай.
Буслы выводзяцца над кожнай хатай.
Бывай, мая староначка, бывай!
Я мару, прыйдзе некалі хвіліна.
І на маёй радзіме будзе рай.
А зараз я кажу, да пабачэння.
Бывай, мая староначка, бывай!


Рецензии
Очень хорошо. С уважением. Илья

Илья Гуревич 2   31.05.2014 02:26     Заявить о нарушении
От "понравилось" к "очень хорошо" очень хороший переход.
Спасибо за время, отданное мне.
С уважением, Алексей.

Алекс Старостин   05.06.2014 00:17   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.