Прийшла весна, цвiтуть сади...
Птахи співають ніжні трелі,
І люди знову розцвіли,
Бо сонце всюди буде нині.
Воно нас гріє, надихає,
Спрямовує в нове буття.
Ми знов щасливі і веселі,
Назад немає вороття.
І треба жити і радіти
За кожний день, за кожну мить.
Любити, вірити, творити,
І просто жити, щастя - Жить!
Свидетельство о публикации №114051800074