Сходи

Я стояла  на сходах чекала,
Коли прийдеш,
Обіймеш мене,
Коли всесвіту нам буде мало,
Жар цілунку за мить
Не мине………..
Я стояла.
Зачулися  кроки,
І обіймів чекання святе,
У душі розливався,
Той  спокій,
Щось одвічне,
Жіноче,
Просте……..
А наступного ранку
Глибоке,
Невимовно
Чуже і пусте,
Знову кроки
І сходи
Чекаю………
Хай ідуть в нікуди
Все болить,
Так шматочки і
Пекла,
І Раю,
Стали сходами за одну мить………..
18.05.2014


Рецензии