Моя голова Сонце
А тиша моя – Небо,
А Радість моя – Світло.
Я знаю усе про себе…
Волосся моє – трави,
А очі мої – зорі,
Думки мої – це ріки.
Своїй уклоняюсь Долі…
Земля – то моє тіло,
А посмішка – це ранок,
А спокій мій – це Вітер.
Мені так Душа співала…
18.05.2014
Свидетельство о публикации №114051806004