***

Люблю вас патріоти українці!
За ваш величній і сміливий дух!
Ви пахарі, а не мисливці,
І лиш за волю ваш почнеться рух.
Із рівноваги вивести вас важко,
Та вже коли дістали, то держись!
Вас довго запрягають в ту упряжку,
Та після - лиш вперед не боючись!
Люблю вас патріоти українці!
За вашу мову чисту і гучну,
За віру, що в словах і в кожнім вчинці,
За пісню ту, душевну і сумну.
За те, що толерантні, та побожні,
Не ворожнечі до других людей.
І ваші душі від злоби порожні,
Не буудували руйнівних ідей.
За те, що захищаєте рідненькі,
І вірите в майбутнє до кінця,
Спаси Господь вас, Україну-Неньку!
Дай долю від Небесного Отця!


Рецензии