В наших сердцях над я ще

на малюй на моєму листі нашу долю,
вкрай широку та без різних страждань,
Україну мою і твою, та волю,
Нехай буде вона без гірких прощань,

Не забудемо ми, що було на майдані,
Не забудем тих, хто там залишивсь,
Їхні душі, сердцями ми разом із вами,
Простіть нас живих на грішній землі,

Слава Героям, Вам вічная слава,
Хвала Україні за те, що в неї ми є,
І в памяті доки сотня небесна майдана,
В наших сердцях надія ще є...


Рецензии