Усе наче сон

До тиші німої, забутого неба
назад повертає нас вітер думок.
Iлюзія не відпускає од себе,
на світ тінню падає біль помилок…

Обличчя торкається посмішка сонця,
реальність не бачить – вона мабуть сон?..
Від ночі до ночі, любов, ніби гостя,
і марення листя щезає, мов дощ…

Написані вірші – мелодія серця,
душі доторкається осені сум.
І шкрябають мрії на стінах протести,
він там без надії закоханий був…


Рецензии