Достатньо
Пробач – прости, що не знайшла
Я світла щирого рядкам.
Своїм невчасним каяттям
Тебе не зачеплю…
«Люблю!» -
Злетить та упаде
Загине через біль.
І не важливо що і де.
Достатньо божевіль…
Достатньо крику та прощань:
«Залиш мене! Залиш!»
Достатньо віршів та страждань…
Ти теж переболиш!
Свидетельство о публикации №114051708155
Марина Борина-Малхасян 20.05.2014 13:30 Заявить о нарушении