Блиснуло, гримнуло

Блиснуло, гримнуло, дощ як з відра,
Виглянув, бачу народ утікає,
Бо заховатися настала пора,
Мокрим зробитись ніхто не бажає.

Можна промокнути і захворіть,
Цього звичайно ніхто не бажає,
Краще негоду цю перетерпіть,
Нашу природу хай дощ  напуває.

Блиснуло, гримнуло то вже війну
Ворог із нами чомусь починає,
В цю таку пишну красиву весну
Він диверсантів до нас засилає.

Бачу народ не ховається вже,
А поспішає служити у війську,
Щоби у спеку, або й під дощем
Ворогу силу відчуть українську.

Гримнуло, блиснуло, дощ чи війна,
Вчинки народу від цього різняться,
Хай би дощило на то і весна,
Тільки би нам на війну не збираться.
17.05.14.


Рецензии