Дощ - поет

Стояла дівчина самотня,
Намокла зовсім під дощем,
Стояла дівчина  босоніж,
Хотілося знайти плече,
От просто,
Щоб було  спокійно,
Щоб хтось вберіг,
І захистив,
Стояла дівчина босоніж,
А дощ поетом гомонів………..
17.05.2014


Рецензии