Стояла дiвчина

Стояла дівчина у сукні,
Промінчик сонця обіймав,
Їй шлях хвилюючий
В майбутнє,
Останній дзвоник  відкривав,
Стояла дівчина мрійлива,
Ховаючи свої думки,
А вітер дарував
Їй крила,
В усмішку сонця промінці
17.05.2014


Рецензии