бо
Чому мене так тягне
Легкість уся не даремно
Довкола усе трохи мрякне
Чому так приємно торкатись
Твій дотик такий особливий
Кохатись кохатись кохатись
Щодня ти до дідька милий
Я марю твоіми руками
Я хочу вже на вокзалі стояти
Тебе обіймати й думками
У космосі зірок досягати
Свидетельство о публикации №114051700326