Люблю вареники я с мясом
А також з вишнями, авжеж,
Після борщу поїсти часом,
Бо це є дуже смачно теж.
Коли зануриш у сметану,
А після витягнеш його,
Та на ньому сметена тане –
Немає краще нічого.
І тут поезії замало –
Це є неначе уві сні;
Я розумію, краще сало,
Але вареник – по мені.
Жую його, смак відчуваю –
І чую, що немає слів;
І сам я нібито у раю,
Що спецільно для хохлів!
Свидетельство о публикации №114051702435
Геннадий Черных 02.07.2014 10:35 Заявить о нарушении
Юлиан Версификатор 02.07.2014 12:36 Заявить о нарушении